Over ons

Bizztopia helpt zelfstandig ondernemende professionals succesvol hun business op te bouwen door het delen van faciliteiten, kennis en contacten.

Elkaar versterken is ons motto! Samenwerking, professionaliteit, eigenzinnigheid, openheid en plezier zijn daarbij cruciaal. We willen dat  Bizztopia een inspirerende plek is om samen te werken en een broedplaats voor nieuwe bedrijven, ontwikkelingen, sociaal maatschappelijke projecten en kleinschalig culturele initiatieven. Samen met de andere deelnemers @Paulus.

Bizztopia is in 2014 opgericht en gehuisvest in de pastorie van de voormalige Pauluskerk in Oss. Bizztopia is voor leden 7 dagen per week geopend van 8.00 – 23.00 uur en voor bezoekers van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.30 uur.

 

Faciliteiten delen

Leden kunnen vrij beschikken over flexibele werkplekken in diverse ruimtes, spreekkamers, de workshop- en vergaderruimtes, de eetkeuken en de grote binnentuin. Voor presentaties is er een beamer beschikbaar in de workshop- en vergaderruimte.

 

Kennis en contacten delen

De kennis en expertise van het ondernemerscollectief zetten we in om elkaar te helpen door workshops, persoonlijke ondersteuning en inloopspreekuren.

Samen werken we aan het versterken van elkaars onderneming. Wij kennen elkaar. Daarom kunnen we elkaar ook aanbevelen in onze netwerken. We netwerken tijdens het flexwerken, de lunch of de maandelijkse netwerkborrel.

 

 

 

Ook eens met ons kennismaken?

Als je nog geen lid bent nodigen we je van harte uit kennis te maken. Dat kan door een keer deel  te nemen aan onze activiteiten, een ruimte te gebruiken of af te spreken met een van onze leden. Zij kunnen je nog meer vertellen over de voordelen die Bizztopia jou als zelfstandig ondernemende professional te bieden heeft.