Lid Jasper van Wordragen

Wie

Ik ben Jasper van Wordragen, 45 jaar, woon in Oss en ben sinds 2007 ondernemer en coach. Daarvoor heb ik dertien jaar gewerkt in management- en adviesfuncties in marketing en sales. Ik heb veel vertrouwen in de kracht van kleine ondernemers en zet me daarom voortdurend in om hun bestaansrecht en omzet te vergroten. In mijn vrije tijd ben ik voorzitter van de stichting die jaarlijks de Maasdijk Marathon en Maasmeander Wandeling organiseert en bestuurslid van ondernemersvereniging Tibo.

Wat

Ik help ondernemers door coaching en advies, stimuleer samenwerking met andere ondernemers, leg contact met potentiële klanten en help bij het vinden van financiers voor investeringen. Ik werk rechtstreeks voor individuele ondernemers, maar ook samen met grotere partijen die bijdragen aan de ontwikkeling of financiering van bedrijven in de regio. Zo ben ik momenteel projectleider, coach en business developer bij Starters Succes Oss, OndernemersLift+ en Startersmarktplaats Veghel Uden en Schijndel.

  • Business development
  • Ondernemerscoaching
  • Marketingadvies

Hoe

Plezier staat bij mij voorop in mijn werk. Ik ben ervan overtuigd dat plezier een absolute eerste voorwaarde is om succesvol te kunnen zijn als ondernemer en optimaal resultaat te boeken. In mijn gesprekken met klanten ga ik altijd nadrukkelijk op zoek naar de ondernemersdoelstellingen én de persoonlijke drijfveren.

Samenwerking is een tweede vereiste om succesvol te kunnen zijn. Ik breng ondernemers graag met elkaar in contact. De te ver doorgevoerde “one-man-show” is de grootste oorzaak van faillissementen. Als derde factor zie ik eigenzinnigheid als een eigenschap bij veel succesvolle ondernemers. Ontwikkel je eigen, herkenbare koers en vertrouw daar vervolgens ook op. Ik help daar graag bij. Mijn kernwaarden zijn:

  • Samenwerking
  • Eigenzinnigheid
  • Plezier

Waarom Bizztopia

Ik ben medeoprichter van dit bijzondere ondernemerscollectief, omdat het een perfecte oplossing biedt voor de dagelijkse “problemen” die veel thuiswerkende ondernemers ervaren: gebrek aan professionele faciliteiten thuis, een moeizame scheiding werk-privé, te weinig zichtbaarheid voor de grotere klanten die je wilt bedienen en geen collega’s waar je eens mee kunt klankborden. Bij Bizztopia zijn die problemen verleden tijd en is het bovenal erg plezierig werken!

Jasper van Wordragen
Business developer
06-28314866

Puiq klantfocus
www.puiq.nl
vanwordragen@puiq.nl