Activiteit bijwonen?

Met de leden van Bizztopia organiseren we veel activiteiten om kennis en contacten met elkaar te delen.  Door je te abonneren op de Facebook-pagina van Bizztopia Events blijf je altijd op de hoogte van al onze activiteiten.

Een aantal activiteiten vindt plaats op vaste momenten:

Netwerklunch – elke dag om ca. 12.00 uur

Elke dag wordt er door een van de leden van Bizztopia een lunch georganiseerd in onze gezamenlijke keuken. Met een lunchkaart van € 25 (excl. BTW) kunnen leden 10 keer meelunchen. Niet leden zijn natuurlijk ook van harte welkom om aan te sluiten. Dat kan door zelf contact op te nemen met een van onze leden, die je dan kan aanmelden voor de lunch.

17-netwerklunches-02-cr

 

15-Kennis-delen-cr2

 

Bites & Business: workshop – elke derde vrijdag van de maand vanaf 14.30 uur

In samenwerking met Starters Succes Oss organiseren we elke derde vrijdag van de maand de Bites & Business: workshop. Om 14.30 uur  starten we met een inspirerende workshop voor ondernemers.

Aanmelden voor de workshop kan via de website www.starterssuccesoss.nl.

 

Bites & Business: borrel – elke derde vrijdag van de maand vanaf 17.00 uur

Alle leden, netwerk-leden en ondernemende geïnteresseerden hebben elke 3de vrijdag van de maand de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Er heerste een ongedwongen sfeer onder het genot van een hapje en een drankje en je zult versteld staan van de diversiteit van de aanwezigen. Het ondernemerscollectief van Bizztopia bestaat uit zo’n diverse samenstelling, waardoor het heel interessant kan zijn om tijdens deze borrel elkaar te ontmoeten,  met elkaar te sparren en te netwerken.

Aanmelden voor de borrel (i.v.m. de inkopen) kan via de Facebook-pagina van Bizztopia Events.

De toegang voor deze borrel is voor iedereen en gratis, wij vragen een eigen bijdrage (wat jij het waard vindt!) achteraf, zodat we kosten kunnen dekken.